BITCOININ VIIKON NÄKYMÄT: TALOUDEN SEKOITTAMISTA KOSKEVAT TIEDOT

Bitcoin onnistui sulkemaan edellisen viikon vihreällä, koska Yhdysvaltain hieman optimistinen taloustieto nosti Yhdysvaltain dollarin kysyntää.

Salausvaluutta ja dollari ovat kääntyneet käänteisesti toisiinsa maaliskuun 2020 maailmanmarkkinoiden kaatumisen jälkeen. Ne toimivat edelleen vastailmaindikaattoreina, mikä on kasvanut edelleen meneillään olevien elvytysneuvottelujen ja 3. marraskuuta tulevien Yhdysvaltain presidentinvaalien takia.

Viime viikolla sijoittajien painopiste siirtyi kuitenkin Yhdysvaltain yritysten tuloksiin, vähittäiskaupan tietoihin ja tekijöiden tuotantotilastoihin. Suurin osa heistä tuli esiin kohottavina. Yli 80 prosenttia S&P 500 -yrityksistä, jotka julkaisivat taloudelliset raporttinsa, voittivat analyytikoiden ennusteet.

Samaan aikaan Yhdysvaltain vähittäismyynti kiihtyi syyskuussa, kun työttömyyden lisääntyminen, ärsykkeiden puute ja koronavirusinfektioiden uusiutuminen uusiutui.

14 BTC & 95 000 ilmaiskierrosta jokaiselle pelaajalle, vain mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Pelaa nyt!
Lue lisää: 3 suurinta Bitcoin Takeaways From JPMorgan’s Q3 Earnings.

Tehtaan tuotanto sen sijaan laski syyskuussa ensimmäistä kertaa viiden kuukauden aikana. Se ehdotti Yhdysvaltojen talouden elpymisen hidastumista.

BITCOIN TÄLLÄ VIIKOLLA

Bitcoin odotti viikonloppua kirjaamaan reboundin, kun perjantaina viiden päivän viikko oli suljettu tappioina. Se vastasi Yhdysvaltain dollari -indeksiä, joka nousi maanantaista perjantaihin kaupankäynnin aikana 0,75 prosenttia.

Pomppu oli vain teknistä – missä kauppiaat ostivat laskun turvaamaan lyhytaikaiset voitot. Mielenkiintoista on, että koko viime viikon Bitcoin-markkinoilla nähtiin kauppiaiden lukitsevan lyhytaikaisia voittoja jokaisesta noususta ylöspäin. Salausvaluutta pidettiin teknisten tukiensa yläpuolella yli 10 300 dollaria.

Tämä johtui osittain sekoitetuista taloustiedoista. Elinkeinonharjoittajat jatkoivat rahan sijoittamista Yhdysvaltain dollariin epävarmuuden yli ja alensivat siten kilpailevien turvasatamien, kuten kulta ja Bitcoin, tarjouksia.

Se jatkuu todennäköisesti tällä viikolla, kun markkinat odottavat puheenvuoroa liittovaltion puheenjohtajan Jerome Powellin maanantaina pitämästä puheesta, jota seuraa Yhdysvaltain asuntotilastojen julkaiseminen tiistaina ja lisää sanoja alkuperäisistä työttömistä vaatimuksista torstaina.

Erityisesti odotettavissa oleva työttömyyden nousu voi nostaa Yhdysvaltain dollarin kysyntää.

Joten tämän viikon jälkipuoliskolla kauppiaat voivat yrittää nostaa Bitcoinin hintoja alemmaksi. Sillä välin herra Powellin tänään pitämässä puheessa hän todennäköisesti toistaa huolensa viivästyneestä elvytysavusta amerikkalaisille kotitalouksille ja yrityksille.

PITKÄAIKAISET NÄKYMÄT
On elintärkeää huomata, että Bitcoin hylkää kaikki laskusuuntaiset yritykset pitämällä hintalattiat yli 11 300 dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajat ostavat laskua pitkän aikavälin nousunäkymilleen johtuen mahdollisuudesta viivästyneeseen, mutta vahvistettuun elvytyspakettiin Yhdysvaltain vaalien jälkeen.

Mikä tukee edelleen noususuuntaista puolueellisuutta, on Fedin sitoutuminen pitämään luoton korot lähellä nollaa vuoteen 2023 saakka ja nostamaan inflaatio yli 2 prosentin tavoitteen.