Bitcoin-indikator, der går forud for større bull-løb, blinker igen

Bitcoin-indikator, der går forud for større bull-løb, blinker igen

Bitcoin er faldet med næsten 3,5 procent efter at have etableret sin år-til-dato højde på $ 15.977 i sidste uge. Men på trods af risikoen for udvidet nedadgående momentum, ser en grundlæggende indikator kryptovalutaen i en stærk købszone.

Den såkaldte „All Exchange Inflow Mean“ eller MA7 måler de gennemsnitlige Bitcoin-indskud foretaget på tværs af alle børser på en 7-dages tidsramme. Når metricen topper ud, signalerer Bitcoin Up et rebound til upside, i det mindste ifølge indikatorens skaber CryptoQuant, en dataaggregationsplatform.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!

Udmattelse i Bitcoin-tilstrømningen betyder, at handlende skifter deres salgssentiment til „HODL.“ De holder mindre og mindre kryptokurrencyenheder i deres børs tegnebøger, der fører til mindre likvidationer. Nedenstående CryptoQuant-diagram illustrerer forholdet mellem Bitcoin-prisen og MA7.

De seneste forekomster viser, at Bitcoin tendenser opad på tegn på tilbagetrækning fra MA7-indikatoren. Senest steg kryptovalutaen med mere end 200 procent efter MA7 toppede i marts 2020. Resultaterne var ens i slutningen af 2019 og slutningen af 2018.

”Efter prisfaldet har der været efterfølgende valutatilstrømning af hvaler af to grunde. 1 / På tyremarkedet: At sælge det på det lokale højdepunkt. De sælger, når detailinvestorerne er aktive på børser. 2 / På bjørnemarkedet: At sælge det, hvis det usædvanlige frygt-salg sker, ”forklarede Ki-Young Ju, administrerende direktør for CryptoQuant.

‚De seneste MA7-aflæsninger viser, at Bitcoin stadig er i en stærk købszone,‘ tilføjede han.

Bitcoin teknisk udsigter

Analytikere væk fra on-chain fundamentals forudsagde et lignende bullish resultat for Bitcoin, men baseret på tekniske indikatorer. En pseudonym daytrader bemærkede, at kryptokurrency stiger opad inden for et område, der lignede en stigende trekant.

Set i bakspejlet er en stigende trekant i en uptrend et bullish fortsættelsesmønster. Prisen stiger, mens den forbliver over den opadgående hældning af trekanten. I mellemtiden tester den trekantsbasen som modstand mod en potentiel breakout bevæger sig opad. Hvis det sker, stiger prisen med så meget som den maksimale længde af trekanten.